I det vanliga hushållet har vi ofta städdagar, månadsstädning eller städning efter säsong. Det vardagliga inkluderar oftast damning, dammsugning och golvmoppning. Naturligtvis ingår även städning av köket och badrummet.

När allt kommer omkring har vi alla olika preferenser när det kommer till städning. Man kan vara den som trivs med ett organiserat kaos eller den som behöver ordning och struktur för att kunna fungera i hemmet.

Städning och flytt

Att ha ett städschema kan göra saker lättare. Dessutom så spar man mycket tid på att ständigt hålla ordning i hemmet. Det underlättar om alla saker har sin plats. Många väljer att ha städning som en familjeaktivitet, det blir oftast roligare när man gör saker tillsammans. Men vid en flytt så bör du städa och grovrengöra alla ytor. Då kan det vara skönt att anlita experter.

Glöm inte fönsterputsningen

Att putsa fönster brukar inte ligga på vår prioriteringslista. Dessutom är det svårt att få det bra, trots olika husmorsknep. Likväl som vi längtar efter solljus på vintern så kan det bli raka motsatsen när solstrålarna når dina oputsade fönster.

Att överlåta flyttstädningen och fönsterputsningen till proffsen kan både vara skönt och effektivt. Trots allt så brukar det vara nog så tidskrävande att få ner hela sitt hem i flyttlådor.