Det är inte bara privatflytt som händer utan det kan vara fråga om stora flyttar när ett större företag blivit ännu större och är i behov av flytthjälp.moversDet kan vara så att man som företagare fått sitt företag att växa och man har ett behov av större lokaler för att alla ska få plats. Det gäller att kolla upp i god tid så man hittar lediga lokaler som passar ens verksamhet. Det som kan vara besvärligt med en företagsflytt är om det stör den dagliga verksamheten allt för mycket, planerar man företagsflytten noga så behöver det inte bli något större bekymmer väl dagen för flytt kommer.

Tips att tänka på

  • Inventera och gör listor på det som finns och det som ska med till nästa ställe, gör lista på sådant som kan säljas vidare. Vet man vilken typ av lokaler man ska till så går det att märka upp redan här till vilka rum respektive saker ska.
  • Tiden brukar vara en bristvara när man ska flytta så gör upp en tidsplan när saker och ting ska vara klara. När ska inventering göras, vilken dag är det tillträde och vilken dag ska det packas ihop och så vidare.
  • Genom att packa och märka upp kartonger så blir det mer effektivt när det ska packas upp på det nya stället.
  • Boka flytthjälp kan vara en god hjälp om det är frågan om ett större antal kontor som ska flyttas, detta bör kollas upp i god tid så man vet att det fungerar med rätt datum.