Att auktionera ut en tjänst på nätet är ett fenomen som långt ifrån alla känner till, men något som med lite framförsyn och planering, många gånger kan komma att bli betydligt billigare för dig som kund. I denna artikel kommer vi att på bästa sätt försöka förmedla eventuella frågeställningar kring detta och peka på hur lätt och smidigt det faktiskt är, att virtuellt söka efter arbetskraft med bästa pris som huvudmål.Auktion

Hur fungerar det hela i praktiken?

Att auktionera ut en eller flera tjänster som du behöver hjälp med är enkelt och smidigt. Det första du behöver göra är att hitta en internetsida hos ett företag som sysslar med just den typen av förmedling. Där rekommenderar vi bidlay.se som vi i ett senare stycke kommer att berätta mer om. En sida som bidlay.se fungerar som en portal där vem som helst kan föra upp en auktion med just den tjänst de vill ha utförd, och senare får företag buda på auktionen och det som i slutändan går ledande ur budgivningen med lägst pris vinner. I detta exempel, eftersom det här är en sida som till största del handlar om att flytta, kan vi tänka oss att du som kund är angelägen om att få hjälp med följande:1. Städhjälp av tidigare bostad.2. Flytthjälp från den tidigare bostaden, till den nya.Du har här valet att antingen auktionera ut båda tjänsterna som en helhet, då vissa firmor säkerligen kan erbjuda ett helhetspaket, eller de båda var för sig. Hur du än väljer att göra skapar du först av allt ett konto hos bidley. Sedan är det bara att sätta igång och utforma beskrivningen till de båda tjänsterna du söker och efter det lägga upp dina auktioner under en kategori där de passar. Efter det är det hela igång och budgivningen för företag tar härmed vid.

Auktionssiten Bidley

Bidley.se är som du redan fått veta en sida som sysslar med auktioner mellan de som efterfrågar tjänster och företag som väljer att ta sig an dessa. Auktionsbiten medverkar till en konkurrenskraftig prisbild för kunden, per automatik. Bidley kvalitetssäkrar alla inblandande företag och kontrollerar att de har följande:

  • Godkänd F-skattsedel
  • Finns registrerade för moms
  • Att de saknar skulder hos kronofogden

De säger själva att – Tanken med Bidlay är att göra det både enklare och roligare att sälja och köpa tjänster. Vi vill att företag och kunder i hela Sverige ska kunna hitta varandra och göra trygga affärer.