En trädgård är ett privilegium att ha och en underbar plats att spendera tid i. Däremot gäller det att du håller den i form, vilket inte alltid är så kul. Gräsmattan ska klippas, häcken ska trimmas och ogräs ska rensas. Ibland är det bättre att ta in någon professionell för att inte behöva lägga sin värdefulla tid på allt det här.

Varför fixar man trädgården innan flytt och försäljning?

Anledningarna är många, du vill ju gärna sälja ett hus i så bra skick som möjligt. Den främsta anledningen är dock att det helt enkelt höjer värdet på fastigheten. Träd kan dessutom vara en stor anledning till konflikt hos grannar. Om du upplevt det i ditt boende bör du ta hjälp av någon som kan det här med trädfällning och åtgärda eventuella problemträd. Det gör du för att se till att nya ägarna slipper ha samma problem.

Hur du fixar trädgården

Det finns lagar och regler att ta hänsyn till vid till exempel trädfällning. Därför bör du klicka dig vidare här för att ta hjälp av någon som är utbildad och har erfarenhet i ämnet. Ta hjälp av de som kan, eftersom hjälp i trädgården räknas som en hushållsnära tjänst får du även använda dig av RUT-avdraget.