Homestyling är ett samlingsnamn för allt du kan göra för att skapa det bästa möjliga intrycket av ditt hem. Och det har blivit något väldigt vanligt just för de som planerar att sälja sin bostad. Det är handlar ofta om hur mycket du spenderar och hur mycket du kan få tänkas få tillbaka vid försäljning. Men det behöver inte alltid vara fallet.

Byta ut gamla och slitna möbler

Möblerna gör väldigt mycket för hur vi uppfattar ett rum och är de gamla och slitna kommer ju självklart intrycket också dras ned. Genom att investera i några nya möbler kan du göra stor förändring och då har du ju även något snyggt att ställa in i ditt ny hem också. Titta gärna runt i butiker som säljer möbler med det där lilla extra, som exempelvis My Home My Way.

Måla om väggarna vit

Att lägga på ett nytt lager färg på väggarna är ett väldigt vanligt tips. Och det är mycket för att du kan göra detta ganska billigt och det kan absolut ge riktigt bra resultat. Anledningen till detta är att vit hjälper rummet kännas mer fräscht och luftigt. Och då det är en neutral färg är det också mycket enklare för spekulanter att föreställa sig sin egen vision av vad de kan göra med rummet.

Ställ bort hälften av detaljerna

En annan faktor som gör det lättare för andra att föreställa sig vad de kan göra är helt enkelt tomrum. Och om du skulle ta bort runt hälften av inredningsdetaljerna i ett rum kommer du också inte bara skapa detta tomrum, utan även få rummet att se mindre rörigt ut rent allmänt.