Juletiderna kommer ofta snabbare än vad vi är beredda på, och gärna i stunder då vi inte riktigt har tid. Och oavsett om du är mitt uppe i en flytt, i att sälja din bostad eller något annat som stör din hemfrid, så behöver detta året inte bli lika jobbigt.

Mörkret kryper sig allt längre ut över dygnets timmar och butikerna erbjuder allt fler julsaker. Så varför inte anamma det hellre än att stressa? För det behöver ju inte alls ta upp varken tid eller dyra pengar att skapa mysig julstämning.

Julljus och belysning

Något som är typiskt för julen är ljusen och belysningen. Detta är även ett enkelt sätt för dig som är stressad över inredningen att sätta guldprägel på vardagen ändå.

Vare sig du önskar samla ihop ett antal ljuslyktor, tända batteridrivna ljus, sätta upp julstjärnor i fönstren, eller hänga ljusslingor på balkongräcket eller längst taket inomhus, så finns det på nätet. Eller vill du hellre nöja dig med en ljusstake, exempelvis?

Hur du än gör så kan du klicka här för att kolla in utbudet och låta dig inspireras. Var ute i god tid och njut av julens härligheter i år, trots stressen som stör din hemfrid i övrigt. Och du, god jul!