När du flyttar ut ur din bostad måste du förstås se till att det görs en grundlig flyttstädning innan nästa hyresgäst flyttar in. En flyttstädning måste vara riktigt grundlig och risken finns att man missar viktiga moment i all den stress som omger flytten.

Det är där flyttstädningsbolagen kommer in i bilden. Som hyresgäst eller husägare accepterar du naturligtvis att flyttstädningen är oerhört viktig – du ska ju trots allt flytta in i en ny bostad som du förväntar dig vara skinande ren. Men det är många moment som ska genomföras, som den här checklistan från Svensk Fastighetsförmedling visar. Det är förvånansvärt lätt hänt att glömma att städa bakom spisen eller under badkaret. Med så höga krav är det naturligt att många väljer att vända sig till en flyttstädningsfirma.

Det finns i dag en hel del olika firmor som är specialiserade just på flyttstädningar. Att hitta de bästa och billigaste är dock inte det lättaste, och det kan kräva en hel del tid och ansträngning. Där kan Bidlay vara till hjälp. Du kan annonsera efter flyttstädning och då få offerter från ett flertal olika företag. Det gör det enkelt att jämföra priser och vad som ingår. Det gör att du kan vara säker på att du inte betalar mer än vad tjänsten faktiskt är värd.

Genom att anlita en flyttstädningsfirma lämnar du helt enkelt ansvaret till professionella flyttstädare, som ser till att allt är prickfritt när du lämnar över nycklarna till köparna eller nästa hyresgäst. På så sätt slipper du göra jobbet i ditt gamla hem när du har så mycket att göra i din nya bostad.