Har du en bostadsrättslägenhet och planerar på att sälja och flytta så kan det vara bra att tänka på vissa saker. Vi ger dig några tips inför flytten som kan hjälpa dig både med försäljning och själva flytten.

Renovera det som är nödvändigt

För att få ut mesta möjliga för din lägenhet så kan det vara värt att renovera det som är i behov av renovering. Badrummet kan vara en del som kan vara värd att lägga pengar på när det kommer till renovering. Att tapetsera om sovrummet kanske inte ger samma effekt som en badrumsrenovering. var noga när du gör något i lägenheten så du inte får bakslag efter du sålt din lägenhet.

Planera din flytt väl

Inför en flytt så gäller det att planera väl. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt på flyttdagen. Packa väl i flyttkartonger och märk upp varje kartong med vad den innehåller och vilket rum som den ska till. Detta underlättar när man väl ska börja bära in sina kartonger i sitt nya boende. Se till att ha gott om tid så ni inte behöver stressa med flytten. När väl lägenheten är tömd så är det dags för flyttstädning.